+31 (0)6 3805 8783 info@stressmentor.nl
Selecteer een pagina

Roger Holthuijsen

Life Coach

Helping you channel your full potential

Hi, ik ben Roger! Graag help ik je bij het terugvinden van jezelf. Uit eigen ervaring weet ik dat er momenten in je leven kunnen zijn waarin ondersteuning zeer welkom is. Dat er iemand is die je begrijpt. Dat er iemend is die je bij de hand neemt en terugbrengt naar rustig vaarwater. 

Mijn verhaal

 

Confronterend en met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte, maar speelse wijze af. Jij groeit en werkt terwijl ik als coach betrokken meeloop en help in dat proces. Daar geniet ik intens van.

Talenten zijn er om te verzilveren. Maar voor een duurzame verandering in gedrag is oefening nodig. Die oefening start nadat inzicht en kennis zich mengen met een verlangen. Daar ligt de basis van motivatie. Alleen met gerichte oefening kan dat leiden tot nieuw gedrag. Ik geloof dat een kritische en warme prikkeling mensen helpt bij het vinden van een manier die hen wel geluk brengt.

Mijn kernwaarden

Je bent perfect zoals je bent

Omarm je goede kanten en je minder goede kanten. Ze maken je uniek. Het een kan niet zonder het ander. Je hoeft niet te veranderen.

De kaart is niet het gebied

Je neemt slecht een klein deel van de werkelijkheid waar. Het is dus zinloos om je hele wereldbeeld hierop te baseren. Je hebt geen compleet zicht op het leven van een ander. Dus respecteer hem of haar te allen tijde.

Leef hier en nu

Eigenlijk is het simpel. Verleden en toekomst zijn projecties in het heden. Het zijn illusies enn kunnen je hele helen bepalen. Laat de illusie los en leef in het moment. Meer heb je niet nodig.

Mijn aanpak

 

Ik geloof dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun welzijn en persoonlijke groei. Daarin is meer haalbaar dan je vooraf denkt. Ik zie dat die houding effect heeft op zowel werk als privé. Mensen ontdekken zo hun eigen kracht en functioneren beter en met meer plezier. Wanneer ik mensen in de gelegenheid stel hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, dan voeg ik echt iets essentieels toe. Wanneer ik me ook nog geraakt weet in een gesprek en kippenvel ervaar in het contact met een coachee, dan gaat het werkelijk ergens over! Ik geloof dat de begeleiding daarbij een deskundige en liefdevolle benadering vergt.

 

Over Ons - Contact

Communicatie

Sleutels tot geluk

 • Ben je bewust van je lichaam
 • Ontdek je ware eigenwaarde
 • Zuiver jezelf
 • Neem afstand van je gelijk
 • Richt je op het hier en nu
 • Zie de wereld in jezelf
 • Leef voor verlichting

De inzichten

– Let op je woorden

Spreek met integriteit. Zeg alleen wat je meent. Doe jezelf niet met woorden tekort en roddel niet over anderen. Gebruik de macht van woorden om waarheid en liefde te bewerkstelligen.

– Vat niets persoonlijk op

Niets wat andere mensen zeggen is vanwege jou. Wat anderen doen en zeggen is een projectie van hun eigen werkelijkheid, hun eigen droom. Als je immuun bent voor de meningen en daden van anderen, val je niet ten prooi aan nodeloos lijden.

– Ga niet uit van veronderstellingen

Heb de moed om vragen te stellen en aan te geven wat je werkelijk wilt. Communiceer zo duidelijk mogelijk om misverstanden. teleurstelling en drama te vermijden. Alleen met dit inzicht al kun je je leven volledig transformeren.

– Doe altijd je best

Je best doen kan van moment tot moment verschillen: het kan heel anders zijn naargelang je ziek bent of gezond. Doe in iedere situatie gewoon je best, dan zul je jezelf niets te verwijten hebben of ergens spijt van hebben.

Wacht niet langer. Begin vandaag met het uitstippelen van je pad!

Stress Mentor

Links

 • www.lvsc.nl
 • www.nvnlp.nl
 • www.framed.nl

Services

 • Alg. voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Disclaimer

Adres

Prins Frederikstraat 1

5951 Belfeld

Openingstijden

maandag - vrijdag

8.00 uur - 17.00 uur